- Laaghuissingel 4, Venlo
- Infosessie
Selecteer een datum waarop je wilt inschrijven voor deze activiteit.
Kok [bol en bbl, niveau 2, 3 en 4]
-
maandag 27 oktober 2025, 19:30-20:30
Kok [bol en bbl, niveau 2, 3 en 4]
Van een mals stukje vlees tot een heerlijk nagerecht, jij weet er wel raad mee. Jij kookt de lekkerste gerechten met verse ingrediënten. Lekker eten vind jij superbelangrijk. Je probeert graag nieuwe dingen uit en er is maar weinig dat je niet lust.
Gastvrijheid zit in jouw bloed. Je bent creatief maar weet ook hoe belangrijk een goede basis is. Je vindt het niet erg om te werken tijdens feestdagen en in het weekend.
!Let op. Het programma start om 19.30 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Kok [bol en bbl, niveau 2, 3 en 4]
Van een mals stukje vlees tot een heerlijk nagerecht, jij weet er wel raad mee. Jij kookt de lekkerste gerechten met verse ingrediënten. Lekker eten vind jij superbelangrijk. Je probeert graag nieuwe dingen uit en er is maar weinig dat je niet lust.
Gastvrijheid zit in jouw bloed. Je bent creatief maar weet ook hoe belangrijk een goede basis is. Je vindt het niet erg om te werken tijdens feestdagen en in het weekend.
!Let op. Het programma start om 19.30 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent. -
woensdag 3 december 2025, 19:30-20:30
Kok [bol en bbl, niveau 2, 3 en 4]
Van een mals stukje vlees tot een heerlijk nagerecht, jij weet er wel raad mee. Jij kookt de lekkerste gerechten met verse ingrediënten. Lekker eten vind jij superbelangrijk. Je probeert graag nieuwe dingen uit en er is maar weinig dat je niet lust.
Gastvrijheid zit in jouw bloed. Je bent creatief maar weet ook hoe belangrijk een goede basis is. Je vindt het niet erg om te werken tijdens feestdagen en in het weekend.
!Let op. Het programma start om 19.30 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Kok [bol en bbl, niveau 2, 3 en 4]
Van een mals stukje vlees tot een heerlijk nagerecht, jij weet er wel raad mee. Jij kookt de lekkerste gerechten met verse ingrediënten. Lekker eten vind jij superbelangrijk. Je probeert graag nieuwe dingen uit en er is maar weinig dat je niet lust.
Gastvrijheid zit in jouw bloed. Je bent creatief maar weet ook hoe belangrijk een goede basis is. Je vindt het niet erg om te werken tijdens feestdagen en in het weekend.
!Let op. Het programma start om 19.30 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent. -
donderdag 15 januari 2026, 19:30-20:30
Kok [bol en bbl, niveau 2, 3 en 4]
Van een mals stukje vlees tot een heerlijk nagerecht, jij weet er wel raad mee. Jij kookt de lekkerste gerechten met verse ingrediënten. Lekker eten vind jij superbelangrijk. Je probeert graag nieuwe dingen uit en er is maar weinig dat je niet lust.
Gastvrijheid zit in jouw bloed. Je bent creatief maar weet ook hoe belangrijk een goede basis is. Je vindt het niet erg om te werken tijdens feestdagen en in het weekend.
!Let op. Het programma start om 19.30 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Kok [bol en bbl, niveau 2, 3 en 4]
Van een mals stukje vlees tot een heerlijk nagerecht, jij weet er wel raad mee. Jij kookt de lekkerste gerechten met verse ingrediënten. Lekker eten vind jij superbelangrijk. Je probeert graag nieuwe dingen uit en er is maar weinig dat je niet lust.
Gastvrijheid zit in jouw bloed. Je bent creatief maar weet ook hoe belangrijk een goede basis is. Je vindt het niet erg om te werken tijdens feestdagen en in het weekend.
!Let op. Het programma start om 19.30 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent. -
maandag 2 maart 2026, 19:30-20:30
Kok [bol en bbl, niveau 2, 3 en 4]
Van een mals stukje vlees tot een heerlijk nagerecht, jij weet er wel raad mee. Jij kookt de lekkerste gerechten met verse ingrediënten. Lekker eten vind jij superbelangrijk. Je probeert graag nieuwe dingen uit en er is maar weinig dat je niet lust.
Gastvrijheid zit in jouw bloed. Je bent creatief maar weet ook hoe belangrijk een goede basis is. Je vindt het niet erg om te werken tijdens feestdagen en in het weekend.
!Let op. Het programma start om 19.30 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Kok [bol en bbl, niveau 2, 3 en 4]
Van een mals stukje vlees tot een heerlijk nagerecht, jij weet er wel raad mee. Jij kookt de lekkerste gerechten met verse ingrediënten. Lekker eten vind jij superbelangrijk. Je probeert graag nieuwe dingen uit en er is maar weinig dat je niet lust.
Gastvrijheid zit in jouw bloed. Je bent creatief maar weet ook hoe belangrijk een goede basis is. Je vindt het niet erg om te werken tijdens feestdagen en in het weekend.
!Let op. Het programma start om 19.30 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent. -
woensdag 1 april 2026, 19:30-20:30
Kok [bol en bbl, niveau 2, 3 en 4]
Van een mals stukje vlees tot een heerlijk nagerecht, jij weet er wel raad mee. Jij kookt de lekkerste gerechten met verse ingrediënten. Lekker eten vind jij superbelangrijk. Je probeert graag nieuwe dingen uit en er is maar weinig dat je niet lust.
Gastvrijheid zit in jouw bloed. Je bent creatief maar weet ook hoe belangrijk een goede basis is. Je vindt het niet erg om te werken tijdens feestdagen en in het weekend.
!Let op. Het programma start om 19.30 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Kok [bol en bbl, niveau 2, 3 en 4]
Van een mals stukje vlees tot een heerlijk nagerecht, jij weet er wel raad mee. Jij kookt de lekkerste gerechten met verse ingrediënten. Lekker eten vind jij superbelangrijk. Je probeert graag nieuwe dingen uit en er is maar weinig dat je niet lust.
Gastvrijheid zit in jouw bloed. Je bent creatief maar weet ook hoe belangrijk een goede basis is. Je vindt het niet erg om te werken tijdens feestdagen en in het weekend.
!Let op. Het programma start om 19.30 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent. -
donderdag 7 mei 2026, 19:30-20:30
Kok [bol en bbl, niveau 2, 3 en 4]
Van een mals stukje vlees tot een heerlijk nagerecht, jij weet er wel raad mee. Jij kookt de lekkerste gerechten met verse ingrediënten. Lekker eten vind jij superbelangrijk. Je probeert graag nieuwe dingen uit en er is maar weinig dat je niet lust.
Gastvrijheid zit in jouw bloed. Je bent creatief maar weet ook hoe belangrijk een goede basis is. Je vindt het niet erg om te werken tijdens feestdagen en in het weekend.
!Let op. Het programma start om 19.30 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Kok [bol en bbl, niveau 2, 3 en 4]
Van een mals stukje vlees tot een heerlijk nagerecht, jij weet er wel raad mee. Jij kookt de lekkerste gerechten met verse ingrediënten. Lekker eten vind jij superbelangrijk. Je probeert graag nieuwe dingen uit en er is maar weinig dat je niet lust.
Gastvrijheid zit in jouw bloed. Je bent creatief maar weet ook hoe belangrijk een goede basis is. Je vindt het niet erg om te werken tijdens feestdagen en in het weekend.
!Let op. Het programma start om 19.30 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.