- Laaghuissingel 4, Venlo
- Infosessie
Selecteer een datum waarop je wilt inschrijven voor deze activiteit.
Bakker [bol en bbl, niveau 2 en 3]
-
maandag 27 oktober 2025, 18:15-19:15
Bakker [bol en bbl, niveau 2 en 3]
Vind jij het leuk om met je handen te werken en ben je niet vies van het betere kneedwerk? Dan is de opleidingsrichting Bakker jou op het lijf geschreven! Ambachtelijk, authentiek en origineel zijn weer helemaal terug. Mensen willen lekker en gezonde producten die met liefde zijn gemaakt. Dat betekent dat jij je creativiteit volop kwijt kunt in je creaties. Technisch inzicht? Dat is ook meer dan welkom met al die ovens en machines om je heen. Je werkt netjes en hebt geen probleem met wisselende werktijden.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Bakker [bol en bbl, niveau 2 en 3]
Vind jij het leuk om met je handen te werken en ben je niet vies van het betere kneedwerk? Dan is de opleidingsrichting Bakker jou op het lijf geschreven! Ambachtelijk, authentiek en origineel zijn weer helemaal terug. Mensen willen lekker en gezonde producten die met liefde zijn gemaakt. Dat betekent dat jij je creativiteit volop kwijt kunt in je creaties. Technisch inzicht? Dat is ook meer dan welkom met al die ovens en machines om je heen. Je werkt netjes en hebt geen probleem met wisselende werktijden.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent. -
woensdag 3 december 2025, 18:15-19:15
Bakker [bol en bbl, niveau 2 en 3]
Vind jij het leuk om met je handen te werken en ben je niet vies van het betere kneedwerk? Dan is de opleidingsrichting Bakker jou op het lijf geschreven! Ambachtelijk, authentiek en origineel zijn weer helemaal terug. Mensen willen lekker en gezonde producten die met liefde zijn gemaakt. Dat betekent dat jij je creativiteit volop kwijt kunt in je creaties. Technisch inzicht? Dat is ook meer dan welkom met al die ovens en machines om je heen. Je werkt netjes en hebt geen probleem met wisselende werktijden.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Bakker [bol en bbl, niveau 2 en 3]
Vind jij het leuk om met je handen te werken en ben je niet vies van het betere kneedwerk? Dan is de opleidingsrichting Bakker jou op het lijf geschreven! Ambachtelijk, authentiek en origineel zijn weer helemaal terug. Mensen willen lekker en gezonde producten die met liefde zijn gemaakt. Dat betekent dat jij je creativiteit volop kwijt kunt in je creaties. Technisch inzicht? Dat is ook meer dan welkom met al die ovens en machines om je heen. Je werkt netjes en hebt geen probleem met wisselende werktijden.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent. -
donderdag 15 januari 2026, 18:15-19:15
Bakker [bol en bbl, niveau 2 en 3]
Vind jij het leuk om met je handen te werken en ben je niet vies van het betere kneedwerk? Dan is de opleidingsrichting Bakker jou op het lijf geschreven! Ambachtelijk, authentiek en origineel zijn weer helemaal terug. Mensen willen lekker en gezonde producten die met liefde zijn gemaakt. Dat betekent dat jij je creativiteit volop kwijt kunt in je creaties. Technisch inzicht? Dat is ook meer dan welkom met al die ovens en machines om je heen. Je werkt netjes en hebt geen probleem met wisselende werktijden.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Bakker [bol en bbl, niveau 2 en 3]
Vind jij het leuk om met je handen te werken en ben je niet vies van het betere kneedwerk? Dan is de opleidingsrichting Bakker jou op het lijf geschreven! Ambachtelijk, authentiek en origineel zijn weer helemaal terug. Mensen willen lekker en gezonde producten die met liefde zijn gemaakt. Dat betekent dat jij je creativiteit volop kwijt kunt in je creaties. Technisch inzicht? Dat is ook meer dan welkom met al die ovens en machines om je heen. Je werkt netjes en hebt geen probleem met wisselende werktijden.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent. -
maandag 2 maart 2026, 18:15-19:15
Bakker [bol en bbl, niveau 2 en 3]
Vind jij het leuk om met je handen te werken en ben je niet vies van het betere kneedwerk? Dan is de opleidingsrichting Bakker jou op het lijf geschreven! Ambachtelijk, authentiek en origineel zijn weer helemaal terug. Mensen willen lekker en gezonde producten die met liefde zijn gemaakt. Dat betekent dat jij je creativiteit volop kwijt kunt in je creaties. Technisch inzicht? Dat is ook meer dan welkom met al die ovens en machines om je heen. Je werkt netjes en hebt geen probleem met wisselende werktijden.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Bakker [bol en bbl, niveau 2 en 3]
Vind jij het leuk om met je handen te werken en ben je niet vies van het betere kneedwerk? Dan is de opleidingsrichting Bakker jou op het lijf geschreven! Ambachtelijk, authentiek en origineel zijn weer helemaal terug. Mensen willen lekker en gezonde producten die met liefde zijn gemaakt. Dat betekent dat jij je creativiteit volop kwijt kunt in je creaties. Technisch inzicht? Dat is ook meer dan welkom met al die ovens en machines om je heen. Je werkt netjes en hebt geen probleem met wisselende werktijden.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent. -
woensdag 1 april 2026, 18:15-19:15
Bakker [bol en bbl, niveau 2 en 3]
Vind jij het leuk om met je handen te werken en ben je niet vies van het betere kneedwerk? Dan is de opleidingsrichting Bakker jou op het lijf geschreven! Ambachtelijk, authentiek en origineel zijn weer helemaal terug. Mensen willen lekker en gezonde producten die met liefde zijn gemaakt. Dat betekent dat jij je creativiteit volop kwijt kunt in je creaties. Technisch inzicht? Dat is ook meer dan welkom met al die ovens en machines om je heen. Je werkt netjes en hebt geen probleem met wisselende werktijden.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Bakker [bol en bbl, niveau 2 en 3]
Vind jij het leuk om met je handen te werken en ben je niet vies van het betere kneedwerk? Dan is de opleidingsrichting Bakker jou op het lijf geschreven! Ambachtelijk, authentiek en origineel zijn weer helemaal terug. Mensen willen lekker en gezonde producten die met liefde zijn gemaakt. Dat betekent dat jij je creativiteit volop kwijt kunt in je creaties. Technisch inzicht? Dat is ook meer dan welkom met al die ovens en machines om je heen. Je werkt netjes en hebt geen probleem met wisselende werktijden.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent. -
donderdag 7 mei 2026, 18:15-19:15
Bakker [bol en bbl, niveau 2 en 3]
Vind jij het leuk om met je handen te werken en ben je niet vies van het betere kneedwerk? Dan is de opleidingsrichting Bakker jou op het lijf geschreven! Ambachtelijk, authentiek en origineel zijn weer helemaal terug. Mensen willen lekker en gezonde producten die met liefde zijn gemaakt. Dat betekent dat jij je creativiteit volop kwijt kunt in je creaties. Technisch inzicht? Dat is ook meer dan welkom met al die ovens en machines om je heen. Je werkt netjes en hebt geen probleem met wisselende werktijden.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Bakker [bol en bbl, niveau 2 en 3]
Vind jij het leuk om met je handen te werken en ben je niet vies van het betere kneedwerk? Dan is de opleidingsrichting Bakker jou op het lijf geschreven! Ambachtelijk, authentiek en origineel zijn weer helemaal terug. Mensen willen lekker en gezonde producten die met liefde zijn gemaakt. Dat betekent dat jij je creativiteit volop kwijt kunt in je creaties. Technisch inzicht? Dat is ook meer dan welkom met al die ovens en machines om je heen. Je werkt netjes en hebt geen probleem met wisselende werktijden.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.