Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]

  • Laaghuissingel 4, Venlo
  • Infosessie

Selecteer een datum waarop je wilt inschrijven voor deze activiteit.

Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]

  • maandag 27 oktober 2025, 18:15-19:15
    Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]

    De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.

    !Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.

  • woensdag 3 december 2025, 18:15-19:15
    Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]

    De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.

    !Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.

  • donderdag 15 januari 2026, 18:15-19:15
    Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]

    De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.

    !Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.

  • maandag 2 maart 2026, 18:15-19:15
    Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]

    De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.

    !Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.

  • woensdag 1 april 2026, 18:15-19:15
    Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]

    De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.

    !Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.

  • donderdag 7 mei 2026, 18:15-19:15
    Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]

    De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.

    !Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.