- Laaghuissingel 4, Venlo
- Infosessie
Selecteer een datum waarop je wilt inschrijven voor deze activiteit.
Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]
-
maandag 27 oktober 2025, 18:15-19:15
Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]
De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]
De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent. -
woensdag 3 december 2025, 18:15-19:15
Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]
De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]
De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent. -
donderdag 15 januari 2026, 18:15-19:15
Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]
De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]
De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent. -
maandag 2 maart 2026, 18:15-19:15
Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]
De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]
De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent. -
woensdag 1 april 2026, 18:15-19:15
Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]
De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]
De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent. -
donderdag 7 mei 2026, 18:15-19:15
Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]
De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.Leidinggevende horeca [bol en bbl, niveau 4]
De taak van een leidinggevende horeca is heel afwisselend. Van de inkoop doen en meedraaien op de werkvloer, tot het uitvoeren van het personeelsbeleid. Van de balie tot de bar: bij deze opleiding leer je alle kanten van de horeca kennen.
!Let op. Het programma start om 18.15 uur. Zorg dat je er 10 minuten eerder bent.